Help


Hieronder vindt u uitleg over de werking van de site en de koppeling met ons vakblad. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Erik Wielink, Content Manager van Products4Engineers.nl.

 

De website

Products4Engineers.nl biedt het grootste aanbod technische componenten, producten en machines in Nederland. Products4Engineers.nl brengt engineers (die producten zoeken) met leveranciers van producten (de aanbieders) in contact. Wij zijn zelf geen leverancier van producten!

 

Engineers kunnen in drie stappen de gewenste producten vinden en in contact komen met de leveranciers: 

  1. producten zoeken;
  2. producten selecteren;
  3. snel en makkelijk informatie bij de leverancier opvragen. 

Leveranciers

Elke leverancier van technische producten, componenten en machines mag relevante producten op Products4Engineers.nl plaatsen. Producten die niet relevant zijn voor de doelgroep kunnen door de redactie worden geweigerd of verwijderd. Bekijk hiervoor de plaatsingsvoorwaarden.

Het plaatsen van producten is gratis. Het is ook mogelijk om als Uitgelichte leverancier het hele jaar extra zichtbaarheid te krijgen voor uw bedrijf en uw producten.

 

Vakblad

Op basis van de infonummers in de print-uitgave van Products4Engineers.nl kunt u elk product razendsnel terug vinden op de website. Bij ieder product staat een infonummer welke u via de zoekbalk eenvoudig terug kan vinden. Tevens kunt u gebruik maken van de verkorte link, bijv. p4e.nl/81138, deze is ook te vinden in de printuitgave vanaf editie 2016-3.

 

P4E Mail

P4E Twitter

P4E LinkedIn